Thursday , April 24 2014
Cerita Seks Acak
You are here: Home / Cerita / Cerita Seks – Anak-anak Pak Long

Cerita Seks – Anak-anak Pak Long

Masa tu tahun lepas, umur aku 18, baru abis SPM dan baru je dapat kerja kat JB. JB area mane tu korang takyah la tau. Disebabkan aku belum dapat gaji, Pak Long aku suruh aku duduk dulu rumah dia. Pak Long aku ni aku jarang jumpa. Setahun sekali je agaknya….tu pun time raya. Bini ada 2 dan ada 8 orang anak dari bini pertama. Bini kedua ada 2. Kuat konkek jugak orang tua ni. Satu-satunya anak laki dia bersekolah kat MRSM kat utara. Anak-anak dia dengan Mak Long boleh katekan selang setahun. Dari yang sulong 20 tahun, sampai yang ke-8, 13 tahun. Lepas tu yang kecik, 3 dengan 2 tahun. Rumah Pak Long aku tak la besar mane pun. Ade 4 bilik termasuk bilik Pak Long dengan Mak Long aku. Lagi 3 bilik tu semua bilik anak dara dia. Jadi terpakse la aku tido kat ruang tamu. Adat menumpang. Sabo je la. Kat sini lah kisah aku ni bermula.

Anak dia yang sulong, Hafizah, 20 tahun, aku panggil along. Kecik molek ala-ala Edleen Ismail yang baca berita sukan kat ESPN tu. Kecik dan ‘mengkal’, macam Edleen tu lah. Dia ni agak gediks la jugak. Aku budget dah barai pasal galak semacam. Yang kedua, Hasliza, 19 tahun. Diikuti Mazrina, Mazidah, Nadirah, Nafisah, Emran, Elyana, Ayu dan Baby.

Ada satu hari tu bos suruh aku balik awal sebab aku selsema. Bila sampai rumah senyap sunyi, budak-budak semua belum balik sekolah. Mak Long aku pulak berniaga kedai dobi. Nasib baik aku ada kunci spare. Tak kalut sangat. Aku pun dengan selamba berbogel nak ke bilik air dengan tuala atas bahu. Bilik air kat dapur rumah Pak Long aku ni takde pintu. Depan shower ade pintu jamban duduk. Memang mandi kene pakai seluar. Bila tengok takde orang, aku selamba la bogel. Mandi punya mandi, kote aku mengeras sebab nak terkencing. Aku pun bukakla pintu jamban. Laa….rupanya si Along baik punya berbogel cangkung atas mangkuk jamban. Terbeliak bijik mata aku tengok belahan cipap dia yang kemerahan dihiasi rumput-rumput pendek. Dia pun terkejut beruk terus terjerit. Aku terkam nak katup mulut dia sambil cakap sori-sori tak sengaja. Kena dia report mampus aku kena pijak pastu kena halau.

Nasib baik Along angguk. Cepat-cepat aku ambik tuala dan tutup kote lalu lari keluar bilik mandi. Terus hilang mood aku nak kencing. Tak lama lepas tu Along keluar dari jamban dan tengok aku dengan muka pelik.

“Sori sangat-sangat Long. Ko janganla cakap kat orang nanti orang ingat aku skodeng ko. Aku tak tau ade orang kat dalam. Yang ko senyap jer mase aku mandi tu apesal?” Aku slow talk dengan Along.

Along jawab simple je. “Takpe….aku paham.”

“Abih tu yang ko buat muka pelik tu apesal?”

“Ko memang slalu mandi bogel ek? Tak reti pakai kain? Aku ingat takde orang tu yang aku selamba tu”

“Eh…mane ko tau aku mandi bogel?” Aku menyampuk.

“Aku nampak tadi mase ko mandi. Aku nak tanye sket boleh?” Along menyoal.

“Ape dia?” soalku.

“Nape kote ko tetiba keras jek mase ko mandi tadi?”

“Aku nak terkencing tadi. Tu yang dia naik.” jawabku.

“Tapi aku pelik la. Apsal Emran punya tak besar macam ko punye?” soal Along lagi.

“Mane la aku tau. Emran kan baru form 1. Sebab tu kot.” aku explain.

“Ok. Aku takkan bagitau abah. Tapi, dengan syarat.” Kata Along lepas puas hati dengan jawapan aku.

“Adoiyai….syarat ape?”

“Aku nak tengok kote ko lagi sekali. Ko tak bagi, aku report.” kata Along sambil sengih gedik.

Dalam terpaksa, aku bukak la tuala aku. Sekejap je, lepas tu tutup balik. Malu beb. Mane penah aku tayang seludang emas aku ni kat orang sejak aku bersunat.

“Woi, woi…mane aci….aku tak sempat tengok lagi…. Aku report kang…” kata Along tak puas hati.

“Ko nak, ko bukak sendiri la” jawab aku nak cover malu.

“Ceh, jantan ape nih malu sangat.” kata Along sambil menarik tuala aku.

Aku berdiri tercegat depan Along telanjang bulat sambil dia tenung kat kote aku. Muka aku kebas je rasanya dek menahan rasa malu. Lepas tu dia pegang kote aku dan membelek macam orang nak beli barang kat kedai. Bila dia mengelus lembut terasa macam ade karan kat badan aku.

“Wei, ko kate nak tengok je…mane bleh pegang.”

Dia boleh buat bodoh jer bila aku sound. Makin lama dibelek, kote aku mula nak mengeras balik. Dah mula nak menongkat langit. Stim betul. Otak dok kate dia tu sepupu aku. Tapi nafsu kate, takde hal.

“Long….tak aci la aku sorang bogel. Aku nak tengok gak. Tadi dapat tengok sekilas je.” Aku cuba nak nego.

“Ko nak tengok ko bukakkan la…” jawab Along.

Dapat je green light aku terus londehkan kain batik dia. Sekali lagi aku dapat tengok tubuh bogel Along. Kalau tadi mencangkung, skarang aku boleh tengok cutting badan dia. Ramping gak pinggang dia. Aku yang selama ni cuma dapat tengok pempuan bogel dalam VCD blue tak mensiakan peluang depan mata. Aku terus belek dan mengkaji struktur pantat gadis 20 tahun ni. Along memejamkan mata sambil tangan dia masih melurut-lurut kote aku.

Pantatnya mula mengeluarkan cecair berlendir membasahi jari aku. Aku terus menolak Along supaya duduk di kerusi meja makan dan menguis bibir cipap Along. Aroma pantat bercampur bau sabun menarik aku untuk mencuba rasa air cipap. Aku melutut kat celah kangkang Along dan mula mencuit pukinya dengan hujung lidah. Lemak-lemak masin. Rasa sabun pun ada. Jari aku tak berhenti menggentel bijik kelentit Along. Takde la teruk sangat rasa dia. Sedap pun tak jugak. Tapi entah kenapa, aku begitu bernafsu dan terus membenamkan muka aku ke serata pelusuk cipap Along.

Tiba-tiba Along tolak aku telentang atas lantai terus ke posisi 69. Kote aku terasa panas suam. Along mula mengulum kote aku tanpa bagi salam. Terasa geli kat kepala kote. Macam nak terpancut pun ade. Aku melawan dengan menjilat cipap Along dengan penuh konsentrasi sampai peha dia mengepit dan bontot dia terangkat. Makin aku jilat makin terangkat bontot Along aku buat. Aku kulum2 dan hisap kelentitnya. Kadang-kadang aku gigit lembut dan menariknya macam menarik chewing gum.

Tak sampai 5 minit kemudian badan Along mengejang dan menggelitik macam orang kene renjatan eletrik sambil melelehkan lendir jernih memutih dari celah bibir pantat dia. Aku sambung la jilat serakus yang boleh. Sememeh pipi aku dengan lendir cipap Along. Sampai termengah-mengah Along aku kerjakan. Mata dia pejam celik macam orang kena sawan.

Selepas nafas Along tenang, dia mencapai semula batang kote aku dan disumbat ke dalam mulutnya dengan lahap. Kali ni dia hisap kote aku bersungguh-sungguh sampai tersedak-sedak bila dia cuba masukkan dalam-dalam. Hisapan dan kuluman Along membuat aku menggelupur sedap. Tak sampai 3 minit aku dah nak kalah. Aku cuba tolak kepala Along tapi dia semangat sangat menelan kote aku. Tak sempat nak cabut, terus aku lepaskan tembakan air mani tepat ke tekak Along. Tu la aku rasa pancutan paling lama aku pernah buat. Sampai gigil kepala. Terhinggut-hinggut aku dibuatnya. Along terus berlari dan memuntahkan air mani aku di tingkap.

“Woii…apesal tak cakap ko nak pancut?” soal Along dengan nada marah.

“Tak sempat la Long…ko ganas sangat. Aku tolak kepala ko, ko taknak lepas. Alaa…ko pun pancut kat muka aku. Kira ok la tu…”

“Oh…aku yg taknak lepas eh?” soal Along tersengih. Baru sedar dia yg gelojoh agaknya.

“Mane ko blaja semua ni Long?” aku mula bertanya.

“Aku tengok VCD blue la….abah punya… Ade kat atas almari tu…. tapi ko jangan pulak gi cakap kat sape-sape.” pinta Along.

“Alah…pandai makan pandai simpan. Ko penah buat ke macam tadi sebelum ni?” tanyeku lagi. Ye lah, galak semacam jer perangai dia ni.

“Tak penah lagi…ngan ko la first time aku buat. Ko lak?” kata Along. Aku ingatkan stok barai. Dara lagi ke dia ni?

“Sama la kita. Rase macam nak tercabut kote aku.”

“Ko pun. Berdenyut-denyut pepek aku ko buat. Eh….kote ko dah kecik….”

“Abih…takkan nak keras 24 jam.” kataku.

Dengan takde warning, Along hisap semula kote aku. Tak lama, kote aku dah tegak balik macam tiang bendera Jalur Gemilang kat Dataran Merdeka. Oleh kerana taknak pancut lagi sekali, aku tahan kepala Along. Along mendongak pandang muka aku.

“Besar nii…muat ke masuk dalam pepek aku ni haa? Ko rase sakit tak?” tanya Along.

“Ish, mane la aku tau Long….aku mane penah rasa kote aku masuk cipap” jawabku.

“Kite try nak? Tapi aku nak dok atas….” tiba-tiba Along cakap.

“Haa? Ko biar betul ni Along? Tak nyesal ke nanti?”

Tanpa sepatah kata, Along menolak aku terlentang atas karpet. Terus dia celapak atas aku dan parking belahan cipap dia betul-betul atas batang kote aku. Hangat je rasa dia. Kemudian Along gesekkan cipap dia di kote aku. Aku yang kesedapan biarkan je. Tak lama, Along mula menyangkung atas aku. Kote aku yg tegak dihalakan ke belahan cipap dia. Perlahan-lahan aku nampak kepala kote aku tenggelam di belahan cipap Along. Muka Along mula berkerut. Bibirnya bersiut. Tangannya menahan kat dada aku. Dia sorong tarik pelan kepala kote aku kat dalam cipap dia. Ketat betul. Berderut-derut aku rase kat kepala kote aku. Along henjut slow sampai aku rasa kote aku menunjal sesuatu. Tiba-tiba tangan Along tergelincir menyebabkan dia terus terhentak duduk. Zruppp!! Sekali ram kote aku tenggelam sepenuhnya dalam cipap Along. Along mengaduh kesakitan. Mukanya berkerut macam kesakitan. Aku pun tak pasti aku rase ke tak selaput dara dia.

“Ko ok Along?…” aku tanye bila Along diam jer meniarap atas badan aku.

Dia bangkit dan mengangguk. ” Pedih…..senak….” kata dia membuatkan aku terkekeh sekejap.

Ade la dalam 2-3 minit, pastu Along mula menggoyangkan pantatnya. Bersemangat betul dia ni. Dalam sakit tu dia nak henjut jugak. Dia mula menggesek cipapnya ke depan ke belakang kat pangkal kote aku. Kote aku mula bergerak keluar masuk dari cipap Along. Uhh, sedap betul. Dari geselan, Along mula menghenjut naik dan turun perlahan-lahan. Dia mula mengerang halus. Aku rasa kote aku macam di siat-siat kat dalam tu. Ketat betul. Makin dalam makin sempit. Bile lubang cipap Along mula biasa dengan saiz kote aku, dia melajukan tunggangan. Aku rasa peha aku berlemin dengan lendir cipap Along bercampur peluh kitorang. Akhirnya dengan raungan panjang, Along mengejang sambil memeluk aku dengan kuat. Peha dia menggigil-gigil. Kote aku macam disedut-sedut.

Aku terus terlentangkan Along. Aku tolak kakinya sampai lutut mencecah bahu dan mula menekan kote aku masuk semula ke perigi hangat. Tak sampai 5 minit, Along meraung dan menggigil lagi. Mak aii…cepat betul dia klimaks. Aku tak try banyak posisi. Masuk ke posisi menonggeng, Along dah mintak surrender. Dia kate dah sampai 4 kali. Aku buat tak dengar jer. Air aku pun dah nak hujung ni. Aku tonggengkan Along, aku talakan kote aku ke bibir cipap dia, aku ram sampai santak. Lepas tu aku henjut selaju yang aku mampu sampai Along menyondol ke depan. Dah lembik budak ni. Aku pam sikit lagi dan akhirnya aku lepaskan beberapa das lagi tembakan mani kat perut Along. Rupanya ade yang terlepas ke tetek, muka dan rambut dia.

Kami terbaring keletihan. Nasib baik aku ternampak jam kat dinding. Cepat-cepat aku suruh Along bangun. Aku tengok atas peha aku penuh palitan darah sampai ke towel aku pun kene. Nasib baik tak kene karpet. Uish…sah dara lagi sepupu aku yang gediks ni. Betul la kate pepatah, don’t judge the book by it’s cover. Hehe. Lepas bersiap ala kadar aku terus keluar merayap ke kedai.

Balik petang tu aku tengok Along senyum jer tiap kali kitorang bertentang mata. Dia jalan pun macam kengkang sikit.

“Ko nape Long? Pelik jer aku tengok ko ni jalan. Terkangkang-kangkang….” Tanya aku.

“Pedih siot pepek aku…dah la first time, ko bedal kaw-kaw…nak kencing pun pedih tau…” bisik Along kat aku.

“Tapi baru aku tau memang best rupenya main ni…ingat…ko jangan citer kat orang…” sambung Along lagi.

“Nak mampos citer kat orang? Kalau orang tau, aku yang teruk tau”. aku balas.

“Emm…nanti kalau aku nak lagi boleh tak?” Along tanye kat aku sambil memeluk lengan aku.

“Kalau ko nak, aku lagi la nak…” jawabku. Along mencubit pinggang aku dan tersenyum meleret.

Lepas pada kejadian petang tu, pantang line clear, aku dan Along akan buat aksi terlampau kitorang. Habis serata rumah kitorang tunggang menunggang. Kadang tu tengah malam time orang tido pun dia datang panjat aku. Along memang kuat sex. Aku pun tak pernah menolak sebab pantat dia memang best. Sampai sekarang masing-masing dah kawin pun dia masih mintak bile berjumpa.

Sampai sini cerita aku dengan Along Norhafizah. Nampaknya, teruna aku dah jahanam dah. Tak sia-sia aku hilang teruna kat Along sebab aku jugak yang rasmi cipap daranya. Nanti aku cerita macam mane kitorang kantoi dengan Angah (Hasliza) dan Nadirah dan menjebakkan diorang dalam aktiviti seks terlampau kami.

gimana.? udah hot.? mau yang lebih hot..? klik disini

Incoming search terms:

cerita pecah dara, cerita lucah dara, koleksi cerita lucah main dengan sepupu, nikmat pecah dara, cerita seks barai, cerita cipap, cerita seks skodeng, cerita main dengan maklong, cerita seks nadirah, cerita lucah anak gedik, cerita seks kuat mak long, cerita lucah main cipap muda, cerita lucah main anak dara kuat seks, kisah pecah dara 2014, cerita seks lucah 2014, cerita lucah depan belakang along angah, koleksi cerita lucah2014, cerita lucah dapat dara, cerita seks mrsm, cerita lucah2014, cerita main burit angah, cerita main dengan aci, cerita lucah main dengan, cerita main dengan pak long, cerita cipap sedap

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker